(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Marinované zapečené plátky
Potřebné ingredience
500g vepřové kýty nebo plece, zakysaná smetana, 150g strouhaného eidamu. Na marinádu: 2 vejce, 2 lžíce hořčice, 3 lžíce ostrého kečupu, sůl, pepř.
Postup přípravy
Plátky masa naklepeme, mírnš osolíme a opepříme. Naložíme do marinády (smíchání všech ingrediencí) a necháme do druhého dne v lednici. Poté zprudka opečeme na oleji, přendáme na plech vyložený pečícím papírem, na každý plátek natřeme zakysanou smetanu a zasypeme sýrem. Pečeme na 200°C 20 - 30min.
...
...
...
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
krhak
(upraveno)
18. 7. 2012, 23:30